Veelgestelde vragen

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via één van onze kanalen. Door de korte lijnen binnen ons bedrijf schakelt u snel met de juiste persoon bij problemen of vragen.

Wat is jullie werkomgeving?

Wij werken voornamelijk in Amsterdam en omgeving, zoals Almere, Het gooi, Zaandam, Haarlem, Purmerend, Lelystad, Amstelveen.

Rekenen jullie voorrijkosten?

Wij zullen altijd een vrijblijvende offerte maken en rekenen hiervoor geen voorrijkosten, alleen bij eventuele storingen afhankelijk van de locatie.

Zijn jullie ’s avonds ook bereikbaar voor storingen?

Ja wij zullen altijd 24/7 bereikbaar zijn voor onze klanten, aannemers of VVE’s.

Moet ik bij overstap naar een 3 fase aansluiting altijd een nieuwe groepenkast?

Nee dit is niet in alle gevallen noodzakelijk dit ligt geheel aan de staat van de groepenkast, neem vrijblijvend contact met ons op voor passend advies.

Kan ik energie besparen door middel van andere verlichting?

Het voornaamste doel van lampen is dat een ruimte verlichten. Daarnaast moeten ze er leuk uit zien en betaalbaar zijn. Wat ze vooral niet moeten doen, is warmte genereren. Toch doen sommige lampen dat. Vooral de ouderwetse gloeilampen zorgden voor erg veel warmte. In de winter kan dat een gunstig bijeffect zijn, maar vooral in zomerse tijden is dat ongewenst. Bovendien geeft een centrale verwarming veel meer warmte af.De warmte moet echter wel opgewekt worden en daarom gebruiken gloeilampen meer energie dan lampen die nauwelijks warmte afgeven, zoals led lampen. Ook halogeenlampen zijn beruchte warmte afgevers en slurpen dus onnodig veel energie. Tegenwoordig zijn LED lampen de meest zuinige lampen die op de markt verkrijgbaar zijn.

Neem contact op

Hulp nodig? Neem contact met ons op en dan zullen wij jou zo snel mogelijk verder helpen.

Bedankt! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.