Installatie aanleggen

Heeft u een woning gekocht en wilt u de elektra renovatie professioneel en vakkundig laten uitvoeren door een professionele elektricien? WS-Installatietechniek heeft al veel woningbouw en bedrijfs renovatie projecten gerealiseerd in Amsterdam en omstreken. Een complete renovatie bestaat uit het opnieuw aanleggen van de installatie denk hierbij aan nieuwe leidingen en bedrading, maar ook het plaatsen van lichtpunten en spots, stopcontacten, schakelaars en datapunten. Vaak moeten voor een nieuwe keuken extra groepen bijgeplaatst worden om te voldoen aan de huidige eisen. Denk hierbij aan apparatuur zoals, een oven, Quooker, vaatwasser, kookplaat etc. Wij adviseren u graag bij het maken van een elektrotechnisch plan voor uw renovatie.

Dankzij onze vertrouwde werkwijze met op-maat-gemaakte aanpak, helpen wij de wensen van onze klanten te vervullen.

Jarenlange ervaring en constant op de hoogte van de nieuwste updates binnen ons vakgebied.

Al meer dan 500 succesvolle projecten afgerond door WS Installatietechniek. Voor elke klant bieden wij een passende oplossing.

Bekijk ook onze andere diensten

Verlichting plaatsen

Wij plaatsen en leveren verlichting voor de gewenste sfeer in uw huis

Groepenkast vervangen/uitbreiden

Wij vervangen/breiden groepenkasten uit voor een betrouwbare en efficiënte energievoorziening in uw woning of bedrijfspand

Tuin installaties

Wij realiseren tuininstallaties voor verlichting, beregening, elektra en sfeervolle accenten in uw tuin of buitenruimte

Storingen

Wij verhelpen als elektriciens storingen snel en vakkundig voor een betrouwbare werking van uw elektrische installatie

Intercom

Wij installeren intercomsystemen voor een veilige en gemakkelijke communicatie in uw woning of bedrijfspand

Keuringsrapport

Wij zijn gecertificeerd uw woning of bedrijfspand te keuren en te voorzien van een keuringsrapport

Wat klanten over ons zeggen

Ervaring met WS Installatietechniek

"WS Installatietechniek is een bedrijf dat ik ten zeerste zou aanbevelen. Hun personeel is zeer professioneel en deskundig en hun tarieven zijn zeer redelijk. Ik zal hen zeker opnieuw inschakelen voor toekomstige projecten."

Boris V.

“Ik was onder de indruk van de deskundigheid van WS Installatietechniek bij het installeren van mijn nieuwe badkamer. Ze deden hun uiterste best om ervoor te zorgen dat alles perfect was en we zijn erg blij met het resultaat.”

Joseph T.

“Ik kan WS Installatietechniek niet genoeg aanbevelen! Ze hebben ons geholpen bij het installeren van nieuwe tuinverlichting en deden dit met de grootste zorg en aandacht voor detail. Het resultaat was fantastisch!”

Onno P.

“WS Installatietechniek heeft fantastisch werk geleverd bij het installeren van ons intercomsysteem. Ze waren professioneel, efficiënt en vriendelijk. Ik zou hen zeker aanraden aan anderen!”

Surajh S.

“Vanaf het eerste contact met WS Installatietechniek voelde ik me op mijn gemak en goed geïnformeerd. Ze luisterden goed naar mijn wensen en hebben vervolgens een op maat gemaakte oplossing voor mijn problemen geleverd.”

Milouse A.

“Prettige en vakkundige mensen, werken netjes en leveren goede kwaliteit, zowel in apparatuur als in de uitvoering.”

Belize M.

Wij werken enkel met de best geteste A-merken