Storingen

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor eventuele storingen. Bij een storing of sluiting komt het vaak voor dat u spoed heeft met het oplossen hiervan, bijvoorbeeld omdat de werkzaamheden van uw bedrijf vast lopen of omdat er belangrijke apparatuur uit staat. In sommige gevallen kunnen wij u telefonisch al van dienst zijn, maar bij complexere storingen zullen wij langs komen en het probleem in kaart brengen en oplossen. Wij bieden een spoedservice aan in dit geval zullen wij ernaar streven dezelfde dag bij u aanwezig zijn. Dit geld voor Amsterdam en omgeving. In geval van minder urgente storingen zullen wij uiteraard ons best doen om u alsnog zo snelmogelijk van dienst te zijn.

Dankzij onze vertrouwde werkwijze met op-maat-gemaakte aanpak, helpen wij de wensen van onze klanten te vervullen.

Jarenlange ervaring en constant op de hoogte van de nieuwste updates binnen ons vakgebied.

Al meer dan 500 succesvolle projecten afgerond door WS Installatietechniek. Voor elke klant bieden wij een passende oplossing.

Bekijk ook onze andere diensten

Installatie aanleggen

Uw installatie vakkundig laten uitvoeren door een professionele elektricien

Verlichting plaatsen

Wij plaatsen en leveren verlichting voor de gewenste sfeer in uw huis

Groepenkast vervangen/uitbreiden

Wij vervangen/breiden groepenkasten uit voor een betrouwbare en efficiënte energievoorziening in uw woning of bedrijfspand

Tuin installaties

Wij realiseren tuininstallaties voor verlichting, beregening, elektra en sfeervolle accenten in uw tuin of buitenruimte

Intercom

Wij installeren intercomsystemen voor een veilige en gemakkelijke communicatie in uw woning of bedrijfspand

Keuringsrapport

Wij zijn gecertificeerd uw woning of bedrijfspand te keuren en te voorzien van een keuringsrapport

Wat klanten over ons zeggen

Ervaring met WS Installatietechniek

"WS Installatietechniek is een bedrijf dat ik ten zeerste zou aanbevelen. Hun personeel is zeer professioneel en deskundig en hun tarieven zijn zeer redelijk. Ik zal hen zeker opnieuw inschakelen voor toekomstige projecten."

Boris V.

“Ik was onder de indruk van de deskundigheid van WS Installatietechniek bij het installeren van mijn nieuwe badkamer. Ze deden hun uiterste best om ervoor te zorgen dat alles perfect was en we zijn erg blij met het resultaat.”

Joseph T.

“Ik kan WS Installatietechniek niet genoeg aanbevelen! Ze hebben ons geholpen bij het installeren van nieuwe tuinverlichting en deden dit met de grootste zorg en aandacht voor detail. Het resultaat was fantastisch!”

Onno P.

“WS Installatietechniek heeft fantastisch werk geleverd bij het installeren van ons intercomsysteem. Ze waren professioneel, efficiënt en vriendelijk. Ik zou hen zeker aanraden aan anderen!”

Surajh S.

“Vanaf het eerste contact met WS Installatietechniek voelde ik me op mijn gemak en goed geïnformeerd. Ze luisterden goed naar mijn wensen en hebben vervolgens een op maat gemaakte oplossing voor mijn problemen geleverd.”

Milouse A.

“Prettige en vakkundige mensen, werken netjes en leveren goede kwaliteit, zowel in apparatuur als in de uitvoering.”

Belize M.

Wij werken enkel met de best geteste A-merken