Groepenkast vervangen of uitbreiden

Bij ons kunt u terecht voor het vervangen of uitbreiden van uw groepenkast. Al onze groepenkasten worden geleverd en gemonteerd tegen scherpe all-inclusive prijzen en met een standaard garantie van 2 jaar. Gezien alles tegenwoordig steeds luxer wordt en meer elektronisch dient vaak de groepenkast aangepast te worden. Denk hierbij aan extra groepen plaatsen en aansluiten voor bijvoorbeeld uw nieuwe keuken apparatuur, perilex aansluiting/kookplaat, laadpalen, zonnepanelen etc. Maar ook als u een aanpassing wilt naar 3 fase kunnen wij u van dienst zijn met het aanpassen van de groepenkast. Denk hierbij aan 3 fase hoofdschakelaar plaatsen of het plaatsen en aanbrengen van een krachtgroep. In sommige gevallen is het niet mogelijk om de groepenkast uit te breiden doordat deze ‘vol’ zit of dat deze teveel verouderd is. In dat geval kunnen wij u voorzien van een nieuwe groepenkast waarbij wij zelf altijd werken met de merken ABB en/of Hager. Bij eventuele aanpassingen aan de groepenkast zullen we in vele gevallen het merk gebruiken wat er op dat moment aanwezig is.

Dankzij onze vertrouwde werkwijze met op-maat-gemaakte aanpak, helpen wij de wensen van onze klanten te vervullen.

Jarenlange ervaring en constant op de hoogte van de nieuwste updates binnen ons vakgebied.

Al meer dan 500 succesvolle projecten afgerond door WS Installatietechniek. Voor elke klant bieden wij een passende oplossing.

Bekijk ook onze andere diensten

Installatie aanleggen

Uw installatie vakkundig laten uitvoeren door een professionele elektricien

Verlichting plaatsen

Wij plaatsen en leveren verlichting voor de gewenste sfeer in uw huis

Tuin installaties

Wij realiseren tuininstallaties voor verlichting, beregening, elektra en sfeervolle accenten in uw tuin of buitenruimte

Storingen

Wij verhelpen als elektriciens storingen snel en vakkundig voor een betrouwbare werking van uw elektrische installatie

Intercom

Wij installeren intercomsystemen voor een veilige en gemakkelijke communicatie in uw woning of bedrijfspand

Keuringsrapport

Wij zijn gecertificeerd uw woning of bedrijfspand te keuren en te voorzien van een keuringsrapport

Wat klanten over ons zeggen

Ervaring met WS Installatietechniek

"WS Installatietechniek is een bedrijf dat ik ten zeerste zou aanbevelen. Hun personeel is zeer professioneel en deskundig en hun tarieven zijn zeer redelijk. Ik zal hen zeker opnieuw inschakelen voor toekomstige projecten."

Boris V.

“Ik was onder de indruk van de deskundigheid van WS Installatietechniek bij het installeren van mijn nieuwe badkamer. Ze deden hun uiterste best om ervoor te zorgen dat alles perfect was en we zijn erg blij met het resultaat.”

Joseph T.

“Ik kan WS Installatietechniek niet genoeg aanbevelen! Ze hebben ons geholpen bij het installeren van nieuwe tuinverlichting en deden dit met de grootste zorg en aandacht voor detail. Het resultaat was fantastisch!”

Onno P.

“WS Installatietechniek heeft fantastisch werk geleverd bij het installeren van ons intercomsysteem. Ze waren professioneel, efficiënt en vriendelijk. Ik zou hen zeker aanraden aan anderen!”

Surajh S.

“Vanaf het eerste contact met WS Installatietechniek voelde ik me op mijn gemak en goed geïnformeerd. Ze luisterden goed naar mijn wensen en hebben vervolgens een op maat gemaakte oplossing voor mijn problemen geleverd.”

Milouse A.

“Prettige en vakkundige mensen, werken netjes en leveren goede kwaliteit, zowel in apparatuur als in de uitvoering.”

Belize M.

Wij werken enkel met de best geteste A-merken